Vorige

Tuincentrum Osdorp wint Golden Singolo Award

Beeld
Opti-flor

Tuincentrum Osdorp is verkozen tot de winnaar van de Golden Singolo Award 2023. Op alle beoordelingscriteria scoorde het bedrijf het hoogst. Tijdens een bezoek aan Opti-flor tijdens de Discover Opti-flor Days kregen zij donderdag 16 maart de award uitgereikt door Devin van Dijk, accountmanager tuincentra van Opti-flor.

Tijdens deze verkiezing liet de winnaar medegenomineerden Groenrijk Schalk en tuincentrum Coppelmans uit Nuenen achter zich. De jury is onder de indruk van het ondernemerschap en waardeert de manier hoe Tuincentrum Osdorp werkt met de Opti-flor orchideeën. ‘Zij zijn een echte ambassadeur van het merk en maken grote indruk met vijf tafels vol orchideeën volledig in onze huisstijl. De tafels zijn voorzien van het volledige POS-pakket met tafelranden, posters, A4-leaflets en uitleg over het AQUO watergeefsysteem. Naast losse planten maken zij ook zelf arrangementen op met onze orchideeën’, aldus de jury.

Naast de vergulde Golden Singolo ontvangt Tuincentrum Osdorp een Theatro Soul als blikvanger in het tuincentrum. Ook zal Sandra Könings, jurylid en merkadviseur van Opti-flor inspiratie en tips geven aan de winnaar. 

Inspiratie bieden

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. ‘Met de Golden Singolo Award proberen we ondernemers weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle ondernemers hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf’, aldus de kwekerij.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster