Vorige

TICA opent in Groothandelscentrum Plantion

Beeld
TICA

Deze zomer opent TICA een nieuwe vestiging in het Groothandelscentrum Plantion in Ede. TICA is een inkooppartner voor lifestyle professionals, bloemisten en groenprofessionals. De uitbreiding van het inkoopcentrum is een belangrijke stap om TICA’s internationale groei te verwezenlijken.

De nieuwe vestiging in Ede heeft een oppervlakte van 2500m2. Groothandelscentrum Plantion staat bekend als de laatste veiling in Nederland met een klok waar kwekers, bloemisten en sierteelthandelaren dagelijks verse bloemen inkopen. Met de lancering van TICA wordt de focus voornamelijk gelegd op deze groenprofessionals, met als doel de inkoopervaring van deze doelgroep te specialiseren.

Pilot voor internationale groei

Enerzijds is de opening van TICA bedoeld om de haalbaarheid van de groei buiten Nederland te testen, anderzijds om nog beter in te spelen op de behoefte van zowel bestaande als potentiële TICA-members. Daarnaast is de vestiging in Ede een strategische keuze vanwege de ligging, die zowel nationale als internationale inkopers trekt.

Assortiment

Door de vestiging in Ede streeft TICA naar een nauwere verbinding met de bloemistensector. Het aanbod is gericht op meer dan alleen de behoeften van de groene werderverkoper. Ze streven ernaar om nieuwe mogelijkheden te onthullen en de groei van ondernemers te bevorderen door een verrassend en onderscheidend aanbod. Tevens zal het assortiment, door de hoge bezoekfrequentie, continu wisselen om TICA-members te blijven verrassen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster