Vorige

Meer trends op Trendz

Beeld
Trendz

Het inspiratie- en inkoopevent Trendz, dat gepland staat op 27, 28 en 29 augustus, besteedt deze editie extra veel aandacht aan trends in het interieur. Ook Bloem&Blad is weer aanwezig op het Bloemen en Planten Plein, samen met onder meer VBW en Plantion, met veel inspiratie voor de bloemist.

Onder het motto ‘samenwerken = versterken’ is Trendz een samenwerking aangegaan met TopInterieurOntwerpers. Zij ontwerpen en realiseren totaalprojecten op het gebied van retail, kantoren en recreatie. Dit jaar geven zij een trendlezing en ontwerpen ze het trendplein die de retailers van Nederland en België gaan inspireren voor een succesvol najaar’, aldus Mascha de Bruin, Head of cluster Retail & Interior.

Nieuwe look & feel

Meer focus op kleurcombinaties en de ontwikkelingen in de markt vraagt ook om een andere look & feel, vindt de organisatie van de vakbeurs. Met de nieuwe huisstijl omarmt Trendz de trendkleuren van 2023, die ook samenkomen in de organische vormen van de huisstijl. Mascha: ‘Deze nieuwe look & feel sluit perfect aan bij de koers die wij willen gaan varen voor de toekomst, waarbij we meer dan ooit de laatste trends in de schijnwerpers willen zetten en een inspirerende omgeving willen creëren voor onze bezoekers én exposanten.’

Bloemen en Planten Plein

Het Bloemen en Planten Plein in samenwerking met Bloem&Blad, VBW, Veiling en Groothandelscentrum Plantion komt ook terug in de najaarseditie en wordt zelfs uitgebreid met Jodeco Glass, Hendriks Deco en NDT International. Ook de wedstrijd om de VBW Flowercup zal dit jaar op dit plein plaatsvinden.

De najaarseditie van Trendz is op zondag 27 augustus te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur, op maandag 28 augustus van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster