Vorige

GEDI onderdeel van Floral Trade Group

Beeld
Floral Trade Group

GEDI wordt onderdeel van de Retail Divisie binnen Floral Trade Group (FTG). FTG ondersteunt het bedrijf uit Naaldwijk op het gebied van ICT, HR, marketing, finance, business intelligence, kwaliteit, duurzaamheid en sourcing.

„De continuïteit van het Westlandse retailbedrijf in bloemen en planten is het belangrijkst”, zegt Edwin Rothert namens Gedi. „We zochten naar een bedrijf met een gedeelde visie, klantfocus en dezelfde mentaliteit als dat van onze medewerkers. Daarnaast ondersteunt FTG ons op het gebied van ICT, HR, marketing, finance, business intelligence, kwaliteit en duurzaamheid. Met name gezamenlijke sourcing is een belangrijk speerpunt waarvan wij verwachten de krachten te kunnen bundelen. Sierteeltproducten worden schaarser en FTG werkt samen met een groot netwerk binnen- en buitenlandse kwekers, waardoor wij jaarrond een compleet aanbod kunnen blijven garanderen.”

Wim van der Plas (CEO Floral Trade Group): „Deze overname zorgt voor een versterking van onze retaildivisie. De servicegerichte benadering en knowhow van GEDI op het gebied van retailactiviteiten zijn een absolute aanwinst voor onze groep.” Na de overname wordt het huidige management van GEDI voortgezet.

Ruim 100 medewerkers

GEDI is exporteur van bloemen en planten richting internationale markten met als belangrijkste afzetgebieden Duitsland en Oostenrijk. GEDI heeft haar hoofdvestiging op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk en levert al meer dan 30 jaar bloemen en planten aan retailers en groothandels.

Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven die allemaal een eigen klantfocus hebben. FTG levert bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. De hoofdlocatie is in Rijnsburg. FTG heeft ruim 1000 medewerkers.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster