Vorige

20-jarige FlowerTrials telt bijna 60 deelnemers

Beeld
FlowerTrials

Dit jaar exposeren 59 bedrijven tijdens de jubileumeditie van FlowerTrials. Het evenement vindt plaats van 11 tot 14 juni, week 24 in drie verschillende regio’s en op dertig locaties.

FlowerTrials brengt vooraanstaande veredelaars, telers, retailers en belanghebbenden uit de industrie samen om de nieuwste variëteiten en trends in de veredeling van pot- en perkplanten te ontdekken. Dat doen deelnemers door op locatie hun bedrijven open te stellen en daar hun nieuwigheden te laten zien. Het gaat om eenjarige – en meerjarige planten. Op 30 locaties in het midden en zuiden van Nederland, maar ook in Duitsland staan de deelnemers. Onder de deelnemers zitten onder andere de bedrijven Van den Bos Flowerbulbs, Green Works, Kolster en Dümmen Orange.

Marjolein Kuyucu-Lodder, International Product Marketeer bij Florensis is de nieuwe voorzitter van het FlowerTrials comité. Volgens haar zijn de FlowerTrials zich ontwikkeld van een gezamenlijk promotie-initiatief tot een niet te missen handelsevenement op de tuinbouwkalender. „Naast planten die de tuinen opvrolijken, zoekt de moderne consument naar variëteiten die hittebestendig, droogte tolerant, of aantrekkelijk zijn voor bestuivers. De deelnemers van FlowerTrials reageren steeds meer op deze maatschappelijke trends door de nieuwste veredeling op inspirerende wijze te tonen en helpen retailers hiermee het verhaal succesvol aan hun klanten over te brengen.”  

Op de website van Flowertrials staan alle deelnemers en hun assortiment, inclusief de link om zich er als bezoeker te registreren.

 

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster