Previous

Michael Mackaay nieuwe directeur KAVB

Beeld
KAVB

Michael Mackaay is 1 juni 2023 de nieuwe directeur van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB). Hij volgt hierbij Prisca Kleijn op, die deze functie de afgelopen 12 jaar heeft vervuld.

Michael Mackaay (58) studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente. Na zijn studie is hij altijd actief geweest in de agrarische sector en heeft hij meerdere management- en directiefuncties in de sector vervuld. Zo is hij onder andere algemeen directeur geweest van de coöperatie De Valk Wekerom (een mengvoercoöperatie). Ook is hij werkzaam geweest in de handel en veredeling van bloemen en planten.  

De KAVB is blij met de benoeming. Algemeen voorzitter Jaap Bond: “Het Hoofdbestuur van de KAVB heeft er volledig vertrouwen in dat onder leiding van Michael de KAVB zich verder kan doorontwikkelen en een belangrijke bijdrage blijft leveren aan een bloeiende toekomst voor ondernemers in de bloembollensector.” Michael kijkt er naar uit om bij de vereniging aan de slag te gaan. “Samen met de leden, de collega’s en het bestuur bouw ik graag verder aan deze toekomstgerichte organisatie. Er komt veel op de sector af, het is een mooie uitdaging om hier richting aan te kunnen geven.”

Prisca Kleijn blijft actief in de sector. Zij gaat per 1 juni aan de slag als directeur van de vorig jaar opgerichte Stichting Bloembollenonderzoek en als onderzoekscoördinator voor de KAVB.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Note

Register

Select a demo and get five days of free access PlatformBloem.

Unlimited use of PlatformBloem?
Check out the possibilities.

Do you have a subscription het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, but no account?
Contact us.

Already have an account?
Login

Log in here with your account het Vakblad voor de Bloemisterij, from Greenity or in Bloem&Blad.

Do you have a subscription het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, but no account?
Contact us.

Close window
  • We are happy to receive feedback!

Close window