Vorige

Yuverta Den Bosch start nieuw flexibeler opleidingstraject

Beeld
Yuverta

Omdat de huidige arbeidsmarkt snel verandert en er behoefte is aan flexibele en goed opgeleide medewerkers start Yuverta mbo Den Bosch in het nieuwe schooljaar met een nieuw opleidingsconcept voor niveau 2 studenten: de Flex route. Tijdens de opleiding werken de studenten op eigen tempo en krijgen zij de kans meerdere diploma’s te behalen. Met als uiteindelijke doel meer kans op een baan na de studie.

De nieuwe opleidingsroute is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in één of meerdere studierichtingen. Naast de bestaande opleidingen Dierverzorging en Bloem, Groen en Styling wordt in de Flex route ook Voeding en technologie en Groene handel en logistiek aangeboden. De laatste twee opleidingen zijn nieuw voor Yuverta mbo Den Bosch. Opleidingsmanager Agnès Ketelaars: ‘In het nieuwe schooljaar volgen alle niveau 2 studenten dit nieuwe onderwijsconcept. In het eerste deel van de opleiding maken ze kennis met alle vier de opleidingen. Hierna gaat de student zich specialiseren in één of twee beroepen en daar hun diploma in halen. Op deze manier verlaten onze studenten de studie met een betere kans op een baan in de arbeidsmarkt.’

Doorstromen naar hoger niveau

Voor alle vier de opleidingsrichtingen is er binnen Yuverta ook de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger niveau. ;Tijdens de opleiding is het bijvoorbeeld mogelijk om tussendoor over te stappen, sneller te studeren of zelfs met twee diploma’s de opleiding te verlaten. Oftewel, een flexibele opleiding die past bij wat een student kan én wil’, aldus Ketelaars. Op de open dag op vrijdag 3 februari van 16.00 tot 20.00 uur (Vlijmenseweg 1a in Den Bosch) kunnen belangstellenden meer informatie krijgen over deze nieuwe opleiding.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster