Vorige

Tuintrends 2024: Nieuwigheden voor een eco-vriendelijke tuin

Beeld
PR Matters

Door het veranderende klimaat moeten we ook de rol van onze tuin herzien. Tuinen die we creëren moeten niet schadelijk zijn voor het milieu en er moet rekening worden gehouden met langere periodes van droogte, afgewisseld met hevige regenval. Om je hiermee te helpen delen tuinmerk Nature en vijvermerk Ubbink vijf eco-vriendelijke noviteiten.

Regentonnen in beige en taupe

Deze regentonnen zijn gemaakt van 97% gerecycled materiaal. Hiermee kun je tot 250 liter regenwater opvangen, bewaren en hergebruiken.

Borderranden van gerecycled materiaal

Een truc om je tuin mooi af te werken is door het gebruik van borderranden. Met borderranden maak je op een simpele manier een strakke afscheiding voor een moestuin, het gazon of een looppad.

Het kangoeroe-tuinschort

Fruit plukken, onkruid weghalen of verse potgrond halen. Dat kan met een verstelbaar tuinschort met een opvouwbare buidel die door gespen op twee verschillende hoogtes kan worden vastgemaakt. De buidel zorgt ervoor dat beide handen vrij zijn en de inhoud geleegd kan worden door middel van de open bodem, zodat je het schort niet af hoeft te doen.

Natuurlijke erf- en balkonafscheiding

Bekende Nederlander of niet, wat privacy in de tuin of op het balkon is altijd prettig. Dit is een erfafscheiding gemaakt van boomschors en heeft een afschermgraad van 95%. Dankzij de natuurlijke uitstraling past het zowel bij een moderne, als traditionele tuinstijl.

Visvoerautomaat op zonne-energie

Met de automatische visvoerautomaat op zonne-energie krijgen vissen tot zesmaal per dag hun ontbijt, lunch en diner. Zowel de timing als de spreiding kunnen worden ingesteld. De energiebesparende zonne-energie wordt opgeslagen, om deze op minder zonnige dagen te kunnen gebruiken.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster