Vorige

Trendz Voorjaar – met Bloem&Blad Plein -verwacht door te gaan begin februari

De organisatie van inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie op 6, 7 en 8 februari in Evenementenhal Gorinchem door kan gaan. Op 25 januari maakt het kabinet bekend welke sectoren vanaf dan heropend mogen worden. ‘In de laatste persconferentie werd aangekondigd dat onder meer de evenementensector de hoogste prioriteit heeft. Dat stemt ons hoopvol, ook omdat wij dit najaar al bewezen hebben dat wij in staat zijn om veilig en verantwoord beurzen te organiseren’, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Evenementenhal Gorinchem wordt gezien als doorstroomlocatie. Mascha de Bruin: ‘Vrijdag 14 januari was een eerste stap in de goede richting met het heropenen van de winkels. Daarmee komt eindelijk de retail weer op gang en daarmee ook het inkoopmoment bij de groothandel. Wij hebben goede hoop dat vanaf 25 januari ook doorstroomlocaties weer heropend worden. Dit betekent dat de geplande data van Trendz op 6, 7 en 8 februari door kunnen gaan. We zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en veel exposanten met ons.’

Thijs Harmens demonstreerde op de laatste editie van Trendz in augustus 2021.

Bloem&Blad Plein

Op de voorjaarsbeurs is ook weer het Bloem&Blad Plein te bezoeken met aandacht voor commerciële arrangementen, eyecatchers voor de klanten en inspirerende ideeën voor bloemisten. Of de wedstrijd om de Bloem&Blad Talent Award ook op de beurs zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Houd hiervoor de website van Bloem&Blad in de gaten.

De openingstijden van Trendz Voorjaar zijn wel aangepast ten opzichte van voorheen: zondag 6 februari van 9.00 tot 17.00 uur en maandag 7 februari en dinsdag 8 februari van 8.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen hier hun gratis ticket registeren.

Bron en foto’s: Trendz

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster