Vorige

Trendz Voorjaar 2023 opent 8 januari het voorjaars inkoopseizoen

Beeld
Trendz

Met de vakbeurs Trendz Voorjaar 2023 start aanstaande zondag (8 januari 2023) in Evenementenhal Gorinchem hét inkoopmoment van de voorjaarscollecties 2023 voor de retail. Van zondag 8 tot en met dinsdag 10 januari kunnen de retailers in de home decoration & lifestyle in één dag inspiratie opdoen en de nieuwste producten inkopen bij 300+ merken in ruim 150 showrooms. Daarnaast staan er veel nieuwe activiteiten op het programma. Voorbeelden hiervan zijn ‘de Winkel van de Toekomst’ in samenwerking met de vakschool voor creatief talent SintLucas, een trendkleurenpresentatie en een groot Bloemen & Planten Podium.

‘Het nieuwe jaar is net ingeluid, maar wij zijn er samen met de deelnemers al helemaal klaar voor om het voorjaarsseizoen te openen’, vertelt Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior bij beursorganisator Easyfairs. ‘Op dit moment worden alle showrooms opgebouwd met maar één doel: bestaande en potentiële relaties de mooiste en meest vernieuwende producten en collecties bieden voor in hun winkel of webshop. Van de meest kleurrijke woonaccessoires, bloemen, planten en potten tot de leukste cadeaus, sieraden, stationery, fashion en kids artikelen, alles onder één dak.’

Trendz voorjaar 2023

Divers programma

Elke dag kent een divers programma met inspirerende gasten op het Trendz Podium en Do It Yourself. daarnaast is het programma deze voorjaarseditie uitgebreid met voor elke doelgroep een speciaal onderdeel. ‘Zo worden de aankomende trendkleuren gepresenteerd tijdens de trendlezing van Hilde Francq van Francq Colors. Tevens verzorgen verschillende deelnemers ook een trendkleurenpresentatie. Ook zijn er acht presentaties van de studenten van het SintLucas. Zij visualiseren verschillende retailconcepten van de toekomst. De onderwerpen variëren van de toepassing van geur en data tot de inzet van technologie in de retail.’

Bloemen & Planten Podium

De bloemist en groenstylist kan zijn of haar hart ophalen in een indrukwekkende groenpresentatie tijdens de voorjaarseditie van Trendz met veel verse bloemen en planten en een Bloemen & Planten Podium. Deze presentaties zijn het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Bloem & Blad, Van der Vijver Bloemengroothandel en Trendz.

Op het gebied van stationery zullen ook verschillende deelnemers de handen ineen slaan met een gezamenlijke presentatie die tot doel heeft de retailers van de Benelux te inspireren. ‘Een extra reden om deze editie van Trendz niet te missen’, aldus Mascha de Bruin.

Trendz voorjaar 2023

Registreren

Op de website van Trendz staat het volledige programma met alle gasten, waaronder Europees kampioene bloemsierkunst Hanneke Frankema en bloemisten Isabelle Alink, Hans Scholten en Thomas Vloedgraven en de deelnemende merkenlijst. Om de inkoopbeurs te bezoeken kun je je voor gratis tickets hier registreren.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster