Vorige

Trendz Najaar bereidt ‘normale’ beurseditie voor

Beeld
Seijbel Photography

De vakbeurs Trendz is in voorbereiding op de najaarseditie die gepland staat op 28, 29 en 30 augustus in Evenementenhal Gorinchem. ‘Eindelijk weer een editie als vanouds zonder restricties’, laat de beursorganisatie weten. Meerdere exposanten keren terug na een korte afwezigheid en ook veel nieuwkomers gaan zich eind augustus op de beurs presenteren.

‘De laatste editie zonder restricties dateert alweer uit januari 2020. Daarna hebben we van alles voorbij zien komen: verplicht afstand houden, wel en geen mondkapjes, aangepaste openingstijden, maar nu kunnen we eindelijk Trendz organiseren zoals vanouds. Daar zijn niet alleen wij, maar ook onze exposanten erg blij mee. De exposantenteller loopt iedere week weer op. Naast een aantal bekende partijen weten ook bijna 25 nieuwe partijen Trendz te vinden’, zegt Mascha de Bruin namens Trendz. Nieuwe namen op de beursvloer zijn onder meer leveranciers op het gebied van plasticvrije producten en veel handgemaakte en duurzame producten.

Next Level

Naast de beurshal op de begane grond wordt ook Next Level weer in gebruik genomen. Voor bezoekers is het vanaf half juni mogelijk om hun gratis ticket te registreren. Trendz Najaar is te bezoeken op zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, maandag 29 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 30 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster