Vorige

Topbloemen.nl als beste getest door Kassa

Beeld
Topbloemen.nl

Volgens het consumentenprogramma Kassa kun je het beste je online rouwboeketten en -stukken bestellen bij Topbloemen.nl. Kassa bestelde bij zes verschillende webwinkels een rouwboeket en -stuk en liet deze door het hele land bezorgen. Het testpanel gaf Topbloemen gemiddeld een 8.

Kassa bestelde bij webwinkels Topbloemen.nl, Fleurop, Rouwboeket.nl, Euroflorist, Afscheid met Bloemen en Regiobloemist.nl. Op elke website bestelde ze een klassieke witte biedermeier in de kleinste maat en een modern rouwboeket in kleur in de middelste maat. Alle bloemstukken zijn beoordeeld door bloemist Jan Dippell Ritzinger samen met collega Marjolijn de Rue. Jan heeft een bloemenzaak op het Leidseplein in Amsterdam en maakt al 37 jaar de kransen voor dodenherdenking op de Dam.

Testcriteria

Jan en Marjolijn hanteerden de volgende testcriteria: uitstraling, bloemgebruik, hoe is het gestoken en prijs. Bij het rouwboeket keken ze ook of de knoppen net gesprongen waren, omdat bloemen bij een uitvaart rijp moeten zijn en open moeten staan. Ook vergeleek het testkoppel de bloemen met de foto’s van de website, om te kijken of je kreeg wat je bestelde.

Topbloemen.nl kwam uiteindelijk het beste uit de test, met een 8 gemiddeld. Volgens de jury was het allemaal in orde, het gekleurde boeket leek als enige echt op de afbeelding van de website. Topbloemen.nl is daarnaast de goedkoopste van alle webwinkels. Eerder werd Topbloemen.nl ook al door Kassa getest als beste voor gewone boeketten.

Kassa’s Rouwboekettentest is in deze video terug te zien.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster