Vorige

The Wunderkammer exposeert bij Mobach

Beeld
The Wunderkammer

Voor het open huis op 4 en 5 november laat Mobach de arrangeurs van The Wunderkammer exposeren. Florian Seyd en Ueli Signer exposeren hun werk op de ondergronden van Mobach met als thema Earthen Treasures/De aarde & haar schatten.

Samenwerken met onze aarde is belangrijk voor zowel Mobach als The Wunderkammer. Mobach gebruikt de grondstof klei om de handgemaakte, keramische schatten te creëren en een mix aan grondsoorten voor de afwerking met glazuur. The Wunderkammer werkt met de rijkheid van de natuur die de aarde biedt. ‘Ga met ons mee op reis in de sfeer van het najaar en geniet onderweg van de schatten die door de aarde zijn gecreëerd, gevormd en volgroeid – in combinatie met ons vakmanschap. Denk aan keramische creaties die gevuld zijn met flora en prachtige settings waarbij keramiek wordt omringd door flora’, aldus de arrangeurs.

Keramiek Museum

Mobach Keramiek organiseert één weekend per jaar, in november, Open Huisdagen. Tijdens deze dagen staat in de toonzaal een bijzondere bloemenexpositie, ingericht door een gerenommeerd bloemist uit binnen- of buitenland. In de pottenbakkerij wordt op vrijdag en zaterdag gedemonstreerd. Het is dan mogelijk om het volledige productieproces te bekijken.

Dit jaar is dit open huis op vrijdag 4 en zaterdag 5 november van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen is ook het Mobach Keramiek Museum geopend.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster