Vorige

Testkas Onings al open

Beeld
Onings

De testkas van Onings is tot aan de Dutch Lily Days al elke woensdag in mei open. Hierdoor kan iedereen die dat wil de ontwikkeling van de ruim 600 verschillende soorten volgen.

De kas aan de Nieuwe Tuinen in Honselersdijk krijgt elke dag al meer kleur. Op de woensdagen in mei zijn de soorten te zien zodat de ontwikkeling in onder andere knopaantal, snelheid en kracht kan worden bijgehouden. De kas kan zonder afspraak worden bezocht.

Tijdens de Dutch Lily Days van 6 tot en met 9 juni staat de testkas van Onings Holland volledig in bloei. Ook staan de lelieproeven van veredelaar G.A. Verdegaal in de kas van Onings opgesteld. Naast de lelieproeven, zijn er ook verschillende soorten Amaryllis te zien. Daarnaast stellen studenten van de opleiding Lentiz ‘Bloem & Design’ hun leliearrangementen tentoon.

Lily League 2023

Bezoekers aan de testkas van Onings kunnen ook hun invloed uitoefenen op de Lily League, de top-50 populairste leliesoorten van dit moment. Alle stemmen worden opgeteld bij de views in de online lelie database van Onings het afgelopen jaar. Stemmen op een soort buiten het Onings assortiment is ook mogelijk. Het resultaat wordt wederom gepresenteerd op een poster en de 50 winnende soorten worden extra uitgelicht in de virtuele 360-graden tour op de website.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster