Vorige

Telersvereniging Touch Me+ en het Rode Kruis delen 1500 Sweet Kisses uit

Beeld
Touch Me+

Telersvereniging Touch Me+ en het Rode Kruis hebben, net als vorig jaar, de handen ineen geslagen. Gezamenlijk gaven zij thuiszorgmedewerkers en ouderen in Westlandse woonzorgcentra afgelopen week extra aandacht en vrolijkheid. Vrijwilligers van het Rode Kruis hebben 1500 Primula obconica Sweet Kisses uitgedeeld aan bewoners en medewerkers.

De organisaties willen met deze actie vrolijkheid en kleur brengen in de woonkamers van Westlandse verzorgingstehuizen. Mike Broch van SV.CO en Gertjan Sosef van Ammerlaan-Sose, zijn trots op dit gezamenlijke initiatief: ‘Mooi om te zien hoe blij mensen worden van een klein gebaar en in het bijzonder bloemen en planten. We zagen de ouderen intens genieten van de aandacht van de vrijwilligers en onze Sweet Kisses. Toen we binnenkwamen met onze planten werden we nog net niet op schoot getrokken. Dat is toch gaaf, wat een geluk maken en brengen wij eigenlijk als tuinders! Wij als coöperatie zijn trots om met zo’n mooie organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan een klein stukje geluk.’

Touch Me+

Touch Me+ is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding Breeding en zes kwekers: SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Plants en Gebr. Grootscholten. De primula obconica’s van Touch Me+ worden verkocht onder het merk Sweet Kisses. Samen wordt er gewerkt aan onder andere kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van deze voorjaarsbloeiers.   

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster