Vorige

‘Steeds meer vraag naar totaaloplossingen op de winkelvloer’

Beeld
OK Plant

In juni, tijdens de Orchid Inspiration Days, opende OK Plant de deuren van de kwekerij. Voor deze gelegenheid bezochten inkopers van exporteurs, tuincentra en bloemisten het bedrijf. De verkoopafdeling van OK Plant ziet een toenemende vraag naar totaaloplossingen van het lifestylemerk Kolobri Copmany. Zij bieden compleet ingerichte tuincentrum tafels en presentatiemeubels.

De verkoopafdeling van OK Plant ervaart twee veranderingen: het publiek en de vraag. Waar het bedrijf bij eerdere jaren van de Orchid Inspiration Days met name inkopers en exportbedrijven ontving, brachten dit jaar ook een hoop verkopers en detaillisten een bezoek aan de kwekerij. Met name de laatste groep, bestaande uit tuincentra en bloemisten, zoekt oplossingen voor een compleet aanbod op de winkelvloer passend bij de huidige trends. 

Compleet ingericht

OK plant introduceerde drie jaar geleden compleet ingerichte tuincentrum tafels en presentatiemeubels met verschillende producten van het lifestyle merk Kolibri, zoals orchideeën, groene planten, woonaccessoires en sierpotten. Inmiddels staan er 65 tuincentrum tafels en 750 presentatiemeubels bij diverse tuincentrum- en bloemistenketens in Europa.

‘Het Kolibri-assortiment sluit aan bij de laatste trends, inspireert de consument en ontzorgt de groene vakspecialist. In samenwerking met de klant wordt per seizoen een mix & match-assortiment samengesteld, passend bij de winkel – groot of klein’, vertelt Thijs van der Valk, verkoper bij OK Plant. Daarnaast zorgt OK Plant ervoor dat er nauw contact blijft met de klant, om het assortiment up-to-date te houden. 

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster