Vorige

Sjaak van der Tak aan de slag als ambassadeur Varend Corso

Beeld
Varend Corso

Voormalig Westlandse Burgemeester en voorzitter van LTO Nederland Sjaak van der Tak wordt ambassadeur van het Varend Corso. Dat is bekendgemaakt tijdens de startbijeenkomst van het Varend Corso, traditiegetrouw de aftrap voor alle betrokkenen bij het evenement.

Op het podium vertelde Sjaak van der Tak wat hij van plan is. „Een ambassadeur is er om betrekkingen met mensen aan te gaan. Nieuwe sponsoren, dorpskernen die zijn afgehaakt, wie weet zelfs het Koningshuis. Ik wil deuren openen voor het corso. De organisatie staat nog voor een grote uitdaging, qua sponsoring en deelnemers en daar wil ik graag aan meewerken.”

Van der Tak wordt in ieder geval geen bestuurslid. „Absoluut niet. Ik ben een startende pensionado en ik wil vooral leuke dingen doen. Het Varend Corso is een geweldige familie die ik graag wil ondersteunen. Ik ga zeker veertig bedrijven bellen. KUBO, Certhon, Beekenkamp, ze kunnen allemaal een telefoontje verwachten. In Midden Delfland staat ook al een afspraak, want die kernen moeten wat mij betreft ook weer meevaren.”

Een goed verhaal

Waarom Van der Tak zich aansluit bij dit evenement? „Ik ben hier echt trots op, het wordt gedragen door alle Westlanders. Met 25 edities is er een hele generatie met het dit evenement opgegroeid. Als klein grut zaten ze aan de waterkant en sommige staan nu zelf op een boot. Als ambassadeur moet je een goed verhaal hebben. Dat heeft het corso als geen ander.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster