Vorige

Verkiezing voor houtige planten en plantconcepten tijdens Duitse beurs

Show Your Colours Award IPM 2024

Beeld
BIZZ-Holland

Tijdens de Internationale Pfanzenmesse (IPM) van 23 tot 26 januari 2024 in het Duitse Essen wordt voor de zevende keer de Show Your Colours Award uitgereikt. Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen planten of plantconcepten insturen voor deze verkiezing. Donderdagmiddag 25 januari wordt de uitslag bekend gemaakt.

De Show Your Colours Award IPM 2024 is een initiatief van de Messe Essen en BIZZ-Holland. Bij deze verkiezing gaat het om het tonen van de meerwaarde van een plant via het verhaal achter die plant ofwel storytelling. Dit omdat een plant alleen in het verkoopschap soms niet voldoende is om de consument tot aankoop te verleiden. Toegevoegde waarde kan gegeven worden door een label, mooie pot, uitgekiend concept of door wat meer over de plant te vertellen. ‘Om beursdeelnemers te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd’, aldus het persbericht van BIZZ-Holland.

De inschrijving sluit op vrijdag 15 december 2023. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury tien planten. De genomineerde planten worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. De bezoekers kunnen daar tot en met donderdagochtend stemmen op hun favoriete plant. Donderdagmiddag 25 januari 2024 vindt de beoordeling door de vakjury plaats en aansluitend wordt de uitslag bekend gemaakt.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster