Vorige

Samenwerking Deleeuw Flowerbulb Group BV en Jansen’s Overseas BV

Beeld
Deleeuw Flowerbulb Group

Vanaf vandaag gaan Jansen’s Overseas BV uit Noordwijkerhout en Deleeuw Flowerbulb Group BV uit Sassenheim nauw samenwerken in de handel van voorjaarbloeiers. Op termijn zal Deleeuw Flowerbulb Group BV haar exportactiviteiten beëindigen en is zij in het kader van continuïteit voor haar klanten op zoek gegaan naar opvolging.

Om alle relaties in de toekomst hetzelfde kwaliteitsniveau en dezelfde service te bieden, is er een verregaande samenwerking met Jansen’s Overseas BV gestart. Deze samenwerking betekent dat de volledige werkzaamheden vanaf oogst 2023 worden uitgevoerd dan wel overgenomen door Jansen’s Overseas BV  Hierdoor ontstaat er een organisatie met een hoog kwaliteits- en serviceniveau alsmede een uitgebreid assortiment te leveren bloembollen voor de gehele wereld.

“Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke relaties en een hoog serviceniveau”, aldus Hans Oudshoorn van Deleeuw Flowerbulb Group BV. “Wij zien Jansen’s Overseas BV dan ook als de ideale opvolger om de relaties van Deleeuw Flowerbulb Group BV goed te blijven bedienen”. Naast de continuïteit biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om een breder assortiment bloembollen geleverd te krijgen. Dennis van der Krogt van Jansen’s Overseas BV: “Voor Jansen’s Overseas BV betekent dit een mooie verbreding van haar klantenkring, een uitdaging die goed aansluit op onze ambities.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster