Vorige

RvC van Royal FloraHolland trekt vastgoedadviseur aan

Beeld
Vakblad voor de Bloemisterij

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland is voornemens een vastgoedadviseur aan te trekken. Vastgoed is een belangrijke financiële portefeuille voor RFH waarbij het ook snel over hele grote bedragen gaat. Binnen de RvC is momenteel nog geen specifieke vastgoedkennis aanwezig.

„De commissarissen vinden het daarom fijn om advies te kunnen vragen om hun toezichthoudende rol goed te kunnen vervullen. Zo luidt de uitleg van RFH”, aldus woordvoerder David Howes Smith.

Een directe aanleiding voor het aantrekken van de adviseur is er niet. „Onderhoud en ontwikkeling van ons vastgoed is en blijft een belangrijk aandachtspunt voor RFH waarmee we ook van meerwaarde willen zijn voor onze klanten en daar investeren we dus ook in. Eén van de belangrijke trajecten binnen vastgoed op dit moment is de ontwikkeling van Aalsmeer-Oost. We monitoren continu wat er nodig is voor toezicht en advies en dat doen we op alle belangrijke portefeuilles”, verklaart Howes Smith.

135.000m2 nieuwbouw

In Aalsmeer-Oost gaat het om 135.000 m2 nieuwbouw. Dit betekent 20% ruimtegroei voor kwekers en kopers in Aalsmeer. Daarnaast komen er 1.250 autoparkeerplaatsen, 170 docks en 60 parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Het gebouw wordt aangesloten op de productstraat en heeft een vrije hoogte van 12 meter.

Vanuit de RvC is tevens het proces opgestart om een nieuw lid aan te trekken voor de RvC. Het streven is in december een kandidaat voor te dragen aan de Ledenraad.

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster