Vorige

RFH stelt nieuw tijdvak Select Delivery beschikbaar

Beeld
Vakblad voor de Bloemisterij

Voor klanten Royal FloraHolland (RFH) is er een nieuw tijdvak voor Select Delivery beschikbaar waarbinnen ze klokaankopen geleverd kunnen krijgen: 10:00 tot 13:00 uur. De veiling verbindt geen kosten aan dit tijdvak.

Met Select Delivery bepalen kopers zelf de bezorgmomenten van de aankopen die ze op de klokken van RFH doen. Het Select Delivery tijdvak 6.00 tot 8.00 uur was al beschikbaar op de hubs Naaldwijk (bloemen) en Rijnsburg. In dat tijdvak levert RFH klokvoorverkooptransacties vóór 8.00 uur in de box. Nu introduceert RFH op deze locaties het tijdvak 10.00 tot 13.00 uur voor kloktransacties. Er zijn geen kosten verbonden aan dit tijdvak.

Voordelen van Select Delivery zijn volgens RFH een efficiëntere inzet van werknemers door veiling en handel. Het zou een oplossing zijn voor de arbeidsproblematiek van RFH. Door de tijdvakken zou RFH werknemers langere contracten kunnen aanbieden. Andere voordelen zijn: betere spreiding van de handel, producten staan langer gekoeld bij RFH, karren zijn voller, besparing van ruimte en meer efficiency in de kopersbox (geen kruisende productstromen in de verwerking). Lees hier meer over Select Delivery.

Binnenkort stelt RFH Select Delivery Priority ook beschikbaar in Naaldwijk. De dienst is al beschikbaar in Rijnsburg. Met deze dienst pickt RFH kloktransacties direct en levert ze af in de kopersbox. In Rijnsburg ontvangen kopers producten via Select Delivery Priority (voorheen Spoedkoop) binnen 60 minuten. In Naaldwijk test RFH de dienst nu met een aantal klanten. Aan levering van klokvoorverkoop tussen 6.00 en 8.00 uur en Select Delivery Priority zijn wel kosten verbonden.

In Aalsmeer is er nog geen Select Delivery beschikbaar. Voorwaarde voor de dienst is orderpicken.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster