Vorige

RFH biedt kleinschalige lid-kwekers digitale milieuregistratie aan

Beeld
Royal FloraHolland

Royal FloraHolland doet kleinschalige lid-kwekers een aanbod om ook te starten met digitale milieuregistratie en binnen een jaar een milieucertificaat te behalen. Het gaat om een eenmalig aanbod in de vorm van persoonlijke begeleiding door het hele proces van certificering, én een financiële tegemoetkoming van €350.

Royal FloraHolland doet dit aanbod, opdat ook kleinschalige lid-kwekers kunnen inspelen op de toenemende vraag naar milieucertificaten, en zij hun bloemen en planten in de toekomst breed kunnen blijven leveren. Kwekers in Nederland en België kunnen gebruik maken van het aanbod als ze lid zijn van van de veiling en een jaaromzet bij RFH hebben onder €100.000 (peildatum 31/12/2021). Zodra kwekers een certificaat hebben behaald, wordt dat direct zichtbaar op de klok en op termijn in andere verkoopkanalen.

Toenemende vraag

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze maatschappij, zowel bij bedrijven als consumenten. Ook vanuit Royal FloraHolland ziet men een toenemende en steeds dwingender vraag van kopers naar milieucertificering om aan te tonen dat zij verantwoord inkopen. Veel kwekers voldoen al aan hoge duurzaamheidseisen en het aantal leden van Royal FloraHolland met een milieucertificaat groeit. Het percentage kleinschalige lid-kwekers met een milieucertificaat blijft nog achter. Kwekers kunnen zich aanmelden tot 30 september 2022.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster