Vorige

Reflower ontvangt Butterfly Award

Beeld
Reflower

Reflower, de duurzame bloemenbieb, is de winnaar van de eerst Butterfly Award van 2024. De prijs, bestaande uit een cheque van €12.3345,67 en een vlinder trofee van Nic&Mic, werd uitgereikt door Leonie Bank van Social Enterprise NL en Aartjan Bontje van de Fred Foundation. De prijs werd uitgereikt bij de lancering van de Club van Circulaire Ondernemers tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Oprichter van Reflower, Ellyne Bierman, is ontzettend blij met de award: „Dit is een enorme waardering voor ons werk en een prachtige erkenning van onze bijdrage aan de circulaire economie.” Reflower biedt kunstbloemen als een service aan, het abonnement op blijvende bloemen. Hiermee wil Reflower mensen stimuleren om zijden bloemen te delen en vaker te kiezen voor duurzame en circulaire alternatieven.

Inspirerend voorbeeld

De jury was onder de indruk van Reflowers concept, de maatschappelijke impact en de passie van Ellyne. Leonie Bank van Social Enterprise NL: „Reflower is een inspirerend voorbeeld van hoe je met een circulair businessmodel een verschil kunt maken.”

Ellyne deelt €2.345,67 van de prijs met een andere inspirerende sociale ondernemer, in de traditie van ‘pay it forward’. De komende tijd gaat ze zich focussen op het verder uitbreiden van Reflower en haar missie om de bloemenwereld duurzamer te maken.

Butterfly Award

De Butterfly Award is een initiatief van Social Enterprise NL en Fred Foundation. De award zet sociaal ondernemers in het zonnetje die met hun innovatieve ideeën en bevlogenheid een positieve impact maken op de maatschappij. De vlinder symboliseert het vlindereffect: kleine acties die tot grote verandering kunnen leiden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster