Vorige

Peter Persoon, directielid Beekenkamp Group, overleden

Peter Persoon, algemeen directeur van Beekenkamp Group en voormalig directeur van Deliflor Chrysanten is vrijdag 22 juli jl. onverwachts op 64-jarige leeftijd overleden. Enkele maanden terug werd bij hem beenmergkanker geconstateerd. Ondanks de geconstateerde ziekte bleef hij positief en zette zich tot het laatst toe gedreven in voor het familiebedrijf.

In 2000 trad Peter Persoon toe tot het familiebedrijf uit Maasdijk om samen met zijn schoonzus An Beekenkamp de functie als algemeen directeur van Beekenkamp Group te bekleden. Tevens gaf hij tot 2018 leiding aan Deliflor Chrysanten. Met zijn toewijding en nuchtere kijk op zaken heeft hij het bedrijf tot volle bloei laten komen, geeft het bedrijf aan in een persbericht. Het belang van zijn medewerkers nam hij altijd in ogenschouw bij zijn beslissingen. Hij was een meelevend en integer persoon die tussen zijn mensen stond.

Sinds 2018 is de directie van de Beekenkamp Group uitgebreid met Peter Zaat en Marc Driessen. Peter Persoon heeft zich de laatste jaren toegelegd op overkoepelende taken, zoals algemene en financiële zaken, ICT, aardwarmte en ondersteuning bij activiteiten in het buitenland. Hij was zeer betrokken bij de verkoop- en productielocaties in het buitenland en zal volgens het bedrijf ook door de medewerkers in Colombia, Japan, China, Verenigde Stagen, Oeganda, Kenia en Ethiopië gemist worden. „We verliezen in Peter niet alleen een warm familiemens, een liefdevolle echtgenoot, vader, schoonvader en opa, maar ook een gepassioneerd directielid van het familiebedrijf Beekenkamp Group. Directie en medewerkers van Beekenkamp Group zullen Peter blijven herinneren als een warm, integer en betrokken mens.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster