Vorige

Nieuwe Roselily’s en bloemenmix

Beeld
Decorum en Pull Position

Nieuwe Roselily’, het nieuwe concept Bloomboost en een witte Santini: dit zijn noviteiten die afgelopen weken op de markt zijn gekomen.

Moerman Lilium lanceert niet twee witte Roselily-noviteiten. Deze bloemen staan bekend om het ontbrekende stuifmeel en stampers.

Roselily Edsillia is een puur witte Roselily met grote bloemknoppen en een lichtgeurende bloem. Deze Roselily is in kleine aantallen beschikbaar tot en met week 42.

Roselily Aretha is ook een puur witte Roselily met grote bloemknoppen. Het is een nieuwe variant op de bestaande soorten en lijkt qua uiterlijk op Roselilly Edsillia. Aretha is in kleine aantallen beschikbaar tot en met week 39.

Bloomboost

Colour Your Garden presenteert de nieuwe bloemenmix Bloomboost: een kleurrijke mix die met organische meststoffen en zonder het gebruik van chemicaliën is geproduceerd. De mix is verkrijgbaar in zes thema’s: bijenbloemen, snijbloemen, geurende bloemen, eetbare bloemen, balkon/terrasbloemen en vlinderbloemen. Afhankelijk van het thema beschikt de bloemenmix over minimaal 25 verschillende soorten bloemen in één pot.

Witte Santini

Royal Van Zanten presenteert Sira, een witte Santini met een opvallend felgroen hart, sterke stelen en een uitzonderlijk goed vaasleven volgens de veredelaar. De noviteit werd ontdekt tijdens de veredelingsproeven, waarna het ras uitgebreid werd getest bij LS Santini in Bleiswijk. Nu is Sira commercieel verkrijgbaar met jaarrond een wekelijkse aanvoer van 25.000 stelen op de veilingen van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.


Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster