Vorige

Nieuw promotiemateriaal voor kamerhortensia

Beeld
hydrangeaworld.com

Hortensialiefhebbers hoeven tegenwoordig niet meer te wachten tot de zomer. Het seizoen van de kamerhortensia is nu al begonnen. Aan de start van dit nieuwe bloeiseizoen zorgt de collectieve promotiecampagne HydrangeaWorld voor extra promotie.

Met nieuw beeldmateriaal in diverse consumentenmedia wil Hydrangea World consumenten in Nederland en Duitsland prikkelen met de kamerhortensia als kleurrijke verrassing. Daarnaast zijn er animatievideo’s ontwikkeld die de positieve eigenschappen van de kamerhortensia benadrukken en handige verzorgingstips weergeven.

Animatievideo’s

In de animatievideo’s maakt Hydrangea World gebruik van personages in cartoonvorm, die aansluiten bij de doelgroep. Eén van deze animaties brengt in beeld hoe de kamerhortensia een positief effect kan hebben op de luchtvochtigheid in huis en dus op een gezond binnenklimaat. Een tweede animatie laat zien dat de hortensia na een lange bloeiperiode binnen, een plekje in de border kan krijgen voor een tweede leven. Er is uit consumentenonderzoek gebleken dat de consument weinig kennis van verzorging heeft en dat dat voor sommigen de reden is om geen aankoop te doen.

De kamerhortensia is tot in de zomer verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, vormen en formaten. Het seizoen loopt door tot begin juli. Van begin februari tot en met mei zal de aanvoer het grootste zijn.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster