Vorige

Nachtelijke actie ter promotie gerbera

Beeld
Coloured by Gerbera

Promotiecollectief Coloured by Gerbera bracht afgelopen nacht op de grote veilingterreinen van Nederland op ludieke manier het vernieuwde sortiment onder de aandacht bij haar handelspartners. De aftrap van de jaarlijkse Novelty Campagne met leaflets en bossen gerbera’s had als boodschap “Een gerbera voor jou, omdat je bijzonder bent…. En omdat we vieren dat alle nieuwe soorten vanaf heden weer verkrijgbaar zijn.”

De gerberatelers zijn maandagavond 20 september laat afgereisd naar exporteurs in het Westland, Rijnsburg, Aalsmeer en de Kwakel om de, normaliter toch ietwat sobere, veilingterreinen met gerbera’s op te fleuren. Ook werden leaflets geplakt op laadpalen, trucks, brievenbussen en andere ‘eigendommen’ van de exporteurs, met hierop een verwijzing naar het nieuwe sortiment middels een QR-code. Tevens is een online campagne gestart richting de Nederlandse en Duitse bloemist. Via een onlineversie van het inspiratieboek dat afgelopen april uitkwam en kleurrijke foto’s en video’s wordt deze doelgroep aangesproken. Centraal staat de veelzijdigheid van de gerbera; kleurrijk, verrassend en passend in elk boeket. Bloemisten kunnen deze nieuwe soorten aanvragen bij hun groothandel of cash & carry.

Gerberacollectief staat samen sterk

Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur sortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez en Brentality Marketing.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster