Vorige

Meeuwissen versterkt vakredactie Greenity

Beeld
Ellis Langen

Suzanne Meeuwissen (26) is per 1 februari begonnen als vakredacteur bij de Greenity-redactie, die nu weer compleet is. De komende tijd is ze her en der in de sector te vinden.

Meeuwissen groeide op in een Voorhoutse kwekersfamilie, namelijk het familiebedrijf Meeuwissen Bloembollen in Voorhout. Na een opleiding aan de Utrechtse School voor Journalistiek maakte ze een uitstap naar een klimaatstudie in het oosten van het land. Zo kwam ze na haar studie terecht bij Arcadis, een advies- en ingenieursbureau. Daar leerde ze veel over klimaatadaptatie. Een onderwerp dat ook niet meer te missen is in de bollenwereld. Meeuwissen daarover: „Hoe kunnen we mooie, toekomstbestendige soorten kweken en telen in heter, droger maar ook veel natter weer?”

Onderwerpen aankaarten die ertoe doen

Na anderhalf jaar bij Arcadis te hebben gewerkt, lonkt de journalistiek weer. „Ik weet hoe leuk het is om op pad te zijn voor verhalen. Om onderwerpen aan te kaarten die ertoe doen en al deze nieuw verkregen informatie vervolgens in een mooi en kernachtig verhaal te stoppen. Kortom, de redacteuren van Greenity hebben leuk werk en ik ben blij dat ik ze per 1 februari mag komen versterken.”

Meeuwissen geeft aan dat ze er veel zin in heeft. „Ik kijk er naar uit om te schrijven, je mee te nemen in mijn verslagen én je te ontmoeten.” Suzanne gaat vier dagen werken voor Greenity bij uitgever Hortipoint. Zij is via de mail te bereiken op s.meeuwissen@hortipoint.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster