Vorige

Masterclass afscheidsbloemen door Teunis Veenema

Beeld
Bloem&Blad

Op dinsdag 27 september en woensdag 28 september organiseert Bloem&Blad samen met Bloemengroothandel Van der Vijver de Masterclass afscheidsbloemwerk.

Tijdens deze masterclass draait het om het maken van commercieel bloemwerk. Waar let je op, hoe bepaal je de prijs en welke vragen stel je aan de klant? De masterclass bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend wordt er gewerkt aan kistbedekking. Het middagprogramma bestaat uit het maken van een los geschikt rouwboeket en een hart of krans. Naast het maken van bloemwerk kun je al je vragen stellen en krijg je praktische tips.

Onder begeleiding van Teunis Veenema leer je om rouwarrangementen te maken passend bij de trends van nu. Teunis is eigenaar van Bloem|Sier|Kunst Teunis Veenema in Amsterdam. Zijn eigenzinnigheid en unieke vormgeving vertaalt zich in luchtig seizoensgeboden afscheidsbloemwerk, waar subtiel of bijzonder kleurgebruik de boventoon voert. Naast zijn winkel is Teunis ook creatief betrokken bij de ontwikkeling van het boek Uitvaartbloemist In Memoriam.

Het is mogelijk om je in te schrijven voor één dagdeel of voor de hele dag. Kies je ervoor om de masterclass de hele dag te volgen, dan ontvang je van ons een uitgebreide lunch cadeau.

Wil jij graag je kennis bijspijkeren en alleen of samen met je collega’s de masterclass afscheidsbloemwerk volgen? Klik voor dinsdag 27 september hier en meld je aan! Voor woensdag 28 september kun je je hier aanmelden.

Waar?

De masterclass vindt plaats bij Bloemengroothandel Van der Vijver in Rijnsburg

Wanneer?

Dinsdag 27 september

Woensdag 28 september

Kosten

De kosten voor één dagdeel bedragen €195. Voor abonnees van Bloem&Blad en klanten van Bloemengroothandel Van der Vijver zijn de kosten €175. Wanneer je heel de dag de masterclass wil volgen betaal je €375. Voor abonnees van Bloem&Blad en klanten van Bloemengroothandel Van der Vijver is de prijs voor de hele dag €325. Alle bedragen zijn exclusief btw. De bloemen en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Masterclass afscheidsbloemen

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster