Vorige

Nu ook als avondmodule

Masterclass afscheidsbloemen door Teunis Veenema

Beeld
Bloem&Blad

Op dinsdag 27 september organiseert Bloem&Blad samen met Bloemengroothandel Van der Vijver de Masterclass afscheidsbloemwerk.

Tijdens deze masterclass draait het om het maken van commercieel bloemwerk. Waar let je op, hoe bepaal je de prijs en welke vragen stel je aan de klant? De masterclass bestaat uit verschillende dagdelen. In de ochtend en avond wordt er gewerkt aan kistbedekking. Het middagprogramma bestaat uit het maken van een los geschikt rouwboeket en een hart of krans. Naast het maken van bloemwerk kun je al je vragen stellen en krijg je praktische tips.

Onder begeleiding van Teunis Veenema leer je om rouwarrangementen te maken passend bij de trends van nu. Teunis is eigenaar van Bloem|Sier|Kunst Teunis Veenema in Amsterdam. Zijn eigenzinnigheid en unieke vormgeving vertaalt zich in luchtig seizoensgeboden afscheidsbloemwerk, waar subtiel of bijzonder kleurgebruik de boventoon voert. Naast zijn winkel is Teunis ook creatief betrokken bij de ontwikkeling van het boek Uitvaartbloemist In Memoriam.

Het is mogelijk om je in te schrijven voor één dagdeel of voor een combinatie van de ochtend en middag, of de middag en avond. Wanneer je twee dagdelen wilt gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen, ontvang je van ons een uitgebreide lunch of avond maaltijd cadeau.

Wil jij graag je kennis bijspijkeren en alleen of samen met je collega’s de masterclass afscheidsbloemwerk volgen? Klik dan hier en meld je aan!

Waar?

De masterclass vindt plaats bij Bloemengroothandel Van der Vijver in Rijnsburg

Wanneer?

Dinsdag 27 september

Kosten

De kosten voor één dagdeel bedragen €195. Voor abonnees van Bloem&Blad en klanten van Bloemengroothandel Van der Vijver zijn de kosten €175. Wanneer je kiest voor een combinatie van de ochtend en middag of middag en avond betaal je €375. Voor abonnees van Bloem&Blad en klanten van Bloemengroothandel Van der Vijver is de prijs €325. Alle bedragen zijn exclusief btw. De bloemen en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Masterclass afscheidsbloemen

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster