Vorige

Mardenkro en Sudlac fuseren onder de naam Lumiforte

Tekst

De schermmiddelenfabrikanten Mardenkro en Sudlac gaan samen verder onder de naam Lumiforte. De bedrijven vielen al sinds enkele jaren onder dezelfde investeringsmaatschappij Horticoop, waarbij ze hun eigen koers vaarden. Vanaf nu gaan ze onderzoek, verkoop, marketing en productie geheel integreren. De merknamen en bijbehorende producten blijven wel afzonderlijk bestaan.          

Redusystems blijft hoogwaardige coatings leveren, die veel worden gebruikt in Nederland en op de Noord-Europese markt.Daar groeit de behoefte om gedurende het hele jaar het licht te sturen met coatings sterk.Zo kunnen in de zomer licht- en warmte werende coatings samen met een diffuse coating op het kasdek worden aangebracht, terwijl in lichtarmere perioden een coating gebruikt kan worden die de lichtinval verbetert.

De coatings onder de merknaam Sudlac beschermen het gewas maximaal tegen zonlicht. Deze zijn vooral geschikt voor de Zuid-Europese markt.In de sportbranche is Lumiforte met de merknaam Selectline actief als producent van sportveldbelijning en belijningsmachines.

De vraag naar kwaliteitsschermmiddelen neemt toe door de wereldwijde kasgroei, merkt Lumiforte. In 2021 opende de Franse vestiging van Lumiforte daarom een gloednieuwe fabriek. Voor bestellingen en vragen kunnen klanten uit Noord-Europa terecht bij de Nederlandse Lumiforte vestiging in Baarle-Nassau. Klanten uit Zuid-Europa kunnen terecht bij de Franse vestiging en Amerikaanse afnemers bij de locatie in Canada. Een subdivisie Lumiforte Azië is in ontwikkeling en volgt in 2022.                     

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster