Vorige

Kom in de Kas verwelkomt nieuwe sponsoren

Beeld
Kom in de Kas

Kom in de Kas, het enige publieksevenement van de glastuinbouwsector, vindt plaats op 6 en 7 april. In aanloop hiernaartoe verwelkomt de organisatie drie nieuwe sponsoren. Verzuimspecialist Sazas, Bloemenbureau Holland en Axia Seeds hebben hun ondersteuning voor Kom in de Kas 2024 toegezegd.

Sazas, verzuimspecialist in de sector, heeft zich dit jaar als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Op 12 februari is de sponsorovereenkomst ondertekend door landelijk voorzitter René van Dop en Eelco de Haan financieel directeur van Sazas. De Haan is enthousiast over de samenwerking: „Kijkend naar de druk op de agrarische sector is Kom in de Kas een mooi initiatief om te laten zien hoe begrippen als innovatie en duurzaamheid tot uiting komen binnen de sector. Voor velen leven we op dit moment in een volstrekt nieuwe wereld. En tegelijkertijd wordt de passie en liefde die de kwekers hebben voor hun producten tijdens Kom in de Kas echt overgebracht en gevoeld. Deze persoonlijke benadering past volledig bij Sazas. Prachtig om dat te mogen ondersteunen.”

Bloemenbureau Holland

Ook Bloemenbureau Holland (BBH) heeft zich als sponsor aan Kom in de Kas verbonden. Deze samenwerking is vorig jaar al ingezet en wordt dit jaar voortgezet. BBH ontwikkelt twee sectorverhalen over kwekers die deelnemer zijn aan Kom in de Kas. Bij deze kwekers worden ook promotiefilmpjes opgenomen zodat de potentiële bezoekers alvast een beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Deze promotiefilmpjes worden op de kanalen van BBH en Kom in de Kas gedeeld. Tevens draagt Axia Seeds Kom in de Kas een warm hart toe en levert graag een bijdrage aan dit publieksevenement.

kom in de kas

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster