Vorige

‘Klanten proeven hier hun vakantie weer’

Op twee minuten lopen van de Tielse winkel van onze gasthoofdredacteur zit Kulinaria, een delicatessenzaak bomvol lekkers uit Zuid-Europa. Eigenares Susanne Vink (46) heeft een goede klik met andere zelfstandig ondernemers uit de buurt: ‘Ik verkoop bijvoorbeeld geen kookgerei. Klanten daarvoor stuur ik naar mijn collega.’

‘Het is altijd feest als je bij Kulinaria bent geweest’. Met deze slogan promoot Susanne Vink haar delicatessenwinkel in Tiel en daarbuiten. De eigenares van Kulinaria vindt het zelf ook een feest om in haar winkel te werken en wil dat gevoel aan haar klanten meegeven. ‘We verkopen de heerlijkste producten, waaronder wijnen, kazen, zelfgebakken koeken, zelfgemaakte pesto’s en tapenades. Alles wat ik zelf leuk en lekker vind, is hier te vinden. Bij Kulinaria draait alles om beleving!’

Het volledige artikel staat in Bloem & Blad editie 1 2022. Heeft u een abonnement? Dan kunt het interview met Susanne Vink ook online op mijnbloemenblad.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-565 96 44.

Susanne Vink in haar Tielse delicatessenwinkel. Foto: Fotostudio GJ Vlekke

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster