Op twee minuten lopen van de Tielse winkel van onze gasthoofdredacteur zit Kulinaria, een delicatessenzaak bomvol lekkers uit Zuid-Europa. Eigenares Susanne Vink (46) heeft een goede klik met andere zelfstandig ondernemers uit de buurt: ‘Ik verkoop bijvoorbeeld geen kookgerei. Klanten daarvoor stuur ik naar mijn collega.’
‘Het is altijd feest als je bij Kulinaria bent geweest’. Met deze slogan promoot Susanne Vink haar delicatessenwinkel in Tiel en daarbuiten. De eigenares van Kulinaria vindt het zelf ook een feest om in haar winkel te werken en wil dat gevoel aan haar klanten meegeven. ‘We verkopen de heerlijkste producten, waaronder wijnen, kazen, zelfgebakken koeken, zelfgemaakte pesto’s en tapenades. Alles wat ik zelf leuk en lekker vind, is hier te vinden. Bij Kulinaria draait alles om beleving!’
Het volledige artikel staat in Bloem & Blad editie 1 2022. Heeft u een abonnement? Dan kunt het interview met Susanne Vink ook online op mijnbloemenblad.nl.
Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-565 96 44.