Vorige

Kerstdiners bij Intratuin

Beeld
Shutterstock

Intratuin en Resto Van Harte slaan deze decembermaand de handen ineen. Onder het motto ‘Samen kerst vieren’ worden in zes Intratuin-winkels verspreid door Nederland kerstdiners georganiseerd. Het doel van de initiatiefnemers is om menen uit de buurt met elkaar in contact te brengen en iedereen een kerstgevoel te geven.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders weleens eenzaamheid heeft ervaren, waarbij dit gevoel extra zwaar kan aanvoelen tijdens de kerstperiode. ‘Daar willen wij met de organisatie van toegankelijke diners wat aan doen! Iedereen verdient het om samen kerst te vieren’, aldus Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland.

Intratuin opent daarom tussen 18 en 22 december in samenwerking met Resto Van Harte de deuren van zes van haar winkels. Het gaat om de winkels in Maastricht, Lisse, Enschede, Rosmalen, Leidsche Rijn en Pijnacker. Per locatie kunnen tussen de 50 en 150 mensen aanschuiven. Deelname kost €5 en de volledige opbrengst van de diners gaat naar Resto VanHarte.

Eenzaamheid bestrijden

Resto VanHarte bestrijdt eenzaamheid door ontmoetingen tussen buurtbewoners te faciliteren. Peter Paul Kleinbussink ziet daarin een match met de kernwaarden van Intratuin: ‘Onze vestigingen hebben een sterk lokaal karakter en fungeren vaak als ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt.’ De directeur zal tijdens de speciale kerstdiners samen met andere MT-leden en verschillende medewerkers van het hoofdkantoor meehelpen in de bediening.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster