Vorige

Hortipoint lanceert online magazine over Floriade

Hortipoint, de uitgever van onder meer Vakblad voor de Bloemisterij en Bloem&Blad, brengt een speciaal online magazine uit rond Floriade Expo 2022. In diverse artikelen worden achtergronden en actualiteiten rond deze wereldtuinbouwtentoonstelling in Almere beschreven.

In dit magazine, dat voor iedereen vrij toegankelijk is, vindt u artikelen waarin door de ogen van professionals naar de tentoonstelling wordt gekeken. De artikelen zijn geschreven door redacteuren die werken voor Tuin en Landschap, De Boomkwekerij, Vakblad voor de Bloemisterij, Bloem & Blad en Floribusiness. Het magazine wordt gedurende de opening van de Floriade voortdurend geactualiseerd met nieuwe artikelen.

Baanbrekende innovaties

In het magazine vindt u antwoord op vragen als: hoe is het expoterrein aangelegd en welk idee zit daar achter; welke planten zijn gebruikt en waarom; waar komen al die planten eigenlijk vandaan; welke baanbrekende innovaties zijn er op de expo te zien? U lees het allemaal in deze speciale uitgave gewijd aan Floriade 2022 in Almere. Een uitgave die een bezoek aan de Floriade nog meer kleur geeft.

Aangezien de voorbereiding van deze Floriade jaren duurt, vindt u in dit magazine niet alleen actuele artikelen, maar ook artikelen die al enkele jaren geleden zijn geschreven. Bijvoorbeeld over de aanplant van de eerste boom op het expoterrein. Soms zijn plannen of ontwerpen intussen aangepast. Bij alle artikelen staat daarom vermeld wanneer het is geschreven.

U kunt het magazine lezen via deze link

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster