Vorige

Groots Groenevent over duurzaamheid en levend groen

Beeld
Bloemenbureau Holland

Op donderdag 21 maart organiseren Bloemenbureau Holland en BNS Crisp, het netwerk voor interieurontwerpers- en stylisten, de eerste editie van het Groots Groenevent. Het event vindt plaats bij kwekerij The Orchid Growers en gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen. Ook biedt het interieur-, retail- en groenprofessionals toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving.

Digitalisering, verharding van de samenleving, de klimaatcrisis; het is niet gek dat mensen op zoek zijn naar verbinding met de natuur. De natuur biedt rust, geborgenheid en verbindt ons met onze eigen kern en zintuigen. Voor vormgevers van particuliere en publieke ruimtes is het daarom van belang om op de hoogte te blijven van de trends met betrekking tot levend groen en duurzaamheid.

Groene sprekers

Op het event geeft trendwatcher Aafje Nijman, samen met bloemenarrangeur Geert Maas, een lezing over de groenbranchetrends Meaningfull Earth en Playfull Construction. Groenexpert Philip van Traa geeft een presentatie over het toepassen van groen in exterieur en interieur voor een natuurlijke leefomgeving en orchideeën- en marketingspecialist Claudia Broch vertelt hoe planten hun weg hebben gevonden vanuit traditionele settings, naar een must-have in trendy interieurs. Ook is er een pop-up bedrijvenmarkt waar bezoekers kennis kunnen maken met merken die duurzaamheid als uitgangspunt hebben en zich bezighouden met interieur, levend groen en trends.

Tickets voor het Groots Groenevent zijn beschikbaar via de website van het event.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster