Vorige

Grootouderdag op Floriade

Beeld
Felinifoundation

Zondag 2 oktober is het weer Nationale Grootouderdag. Deze dag is in het leven geroepen om opa’s en oma’s extra aandacht te geven. Dit jaar is de Gerbera gekozen tot het internationale symbool van Grootouderdag.

In Nederland zijn tijdens de week tegen de eenzaamheid tal van speciale bloemenactiviteiten in samenwerking met kinderopvangorganisatie Partou. Op honderd locaties gaan kinderen aan de slag met bloemenpakketjes met onder meer gerbera’s, die Coloured by Gerbera beschikbaar stelt. Marginpar zorgt voor andere bloemen, die afkomstig zijn uit Kenia.

Grootouderdag bij Floriade

In het Italiëpaviljoen op Floriade vindt zondag 2 oktober een bijeenkomst rondom grootouderdag plaats. De Italiaanse ambassadeur Giorgio Novello en Charles Lansdorp van de Felinifoundation zullen dit even openen. Vervolgens gaan allerlei activiteiten voor grootouders en hun kleinkinderen van start: van bloemstukjes maken tot luisteren naar een verhaal verteld door Gerda Lenten-Havertong, bekend van Sesamstraat.

Kinderen tot en met 12 jaar hebben dag gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen via floriade.com/korting met de promocode KIDS22. Ook Hallmark is betrokken bij Grootouderdag door het aanbieden van een grootouderdagboeket en met een speciaal kaartje. Deze shopperactivatie is in samenwerking met Bloemenbureau Holland, de Felinifoundation, Coloured by Gerbera, Marginpar, Willemsen bloemengroothandel en Chrysal.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster