Vorige

GreenityTalks op Vaktentoonstelling

Tekst
Beeld
Redactie Greenity

Robert Piek, Frank de Hek en Benny de Vries gaan donderdagavond 16 februari tijdens GreenityTalks op de Vaktentoonstelling met elkaar en publiek in gesprek over private equity. Monique Ooms bevraagt directeur Piek van het net doorverkochte Van den Bos Flowerbos, ‘makelaar’ De Hek van Oaklins en directeur De Vries van Rabobank Corporate Finance over de invloed, de voor- en de nadelen van de partijen achter het privévermogen.

Het debat van Greenity wordt voor de derde keer live gehouden tijdens de Vaktentoonstelling bij onderzoeksbedrijf Vertify in Zwaagdijk-Oost. De rol van privépartijen met geld, investeringsgfondsen dus, in de bolbloemen- en bloembollensector in de sierteelt lijkt steeds groter te worden. Of, anders gezegd: de belangstelling van de investeerders voor de Nederlandse bollensector groeit. Daarom is het donderdagavond onderwerp van gesprek.

Wat brengt dit privégeld mee? Wat is het alternatief? Hoe staat het met de invloed van de investeerders in het bedrijf? Wat weten die investeerders eigenlijk van de sector en waarom zijn ze er zo nieuwsgierig naar? Doorverkocht worden, is dat eigenlijk erg? Heb je daar als ondernemer nog iets over te zeggen? Kortom, veel vragen die door ervaringsdeskundige Piek van Van den Bos Flowerbulbs, bemiddelaar De Hek van Oaklins – dat ondernemingen en investeerders bij elkaar brengt – en De Vries van de Rabobank van een doorwrocht antwoord zullen voorzien.

Bijwonen van GreenityTalks is gratis en meepraten ook, maar aanmelding middels een mail is wenselijk. Het debat wordt voorafgegaan door een marktschets voor de broeierij door onder andere productmanager Tulp Coen Verspeek van Royal FloraHolland. Hij start donderdag 16 februari om 19.00 uur, GreenityTalks is aansluitend om 19.30 uur. Het debat is overigens niet online te volgen. Kijk voor het volledige programma van op de website van de Vaktentoonstelling. De tentoonstelling wordt van 16 tot en met 19 februari gehouden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster