Vorige

Gratis webinar over trends

Op donderdag 30 juni is er een gratis webinar over vier trends van Spring/Summer 2023. Het webinar is speciaal voor professionals in de sierteelt.

Anouk Koreman (Concept Factory) en Arjan Schep (3House Productions) laten zien hoe de nieuwste home- en decoratietrends nu al worden toegepast in actuele producten, (winkel)concepten en marketinguitingen.

De gratis trend-update is bedoeld voor professionals in de sierteelt die op zoek zijn naar inspiratie en actuele toepassingen om hun verkooppresentatie en marketinguitingen een extra impuls te geven. Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory: ‘Als je eenmaal door hebt waar de trends vandaan komen zijn ze ook veel gemakkelijker toe te passen.’

Inspiratie uit een andere hoek

Tijdens deze update wordt kort ingezoomd op de vier belangrijkste trends en wordt het duidelijk hoe deze trends nu al toegepast worden en hoe je als ondernemer in de sierteelt kunt aansluiten bij, en leren van deze nieuwe ontwikkelingen. Een van die signalen is bijvoorbeeld flitsbezorging. Anouk: ‘Zo’n signaal uit een andere branche kan al genoeg zijn om je te laten nadenken over je eigen bedrijfsvoering. Stel je voor; een bloemist die in de flitsbezorging stapt. Het kan, maar het moet wel bij je passen.’ In het webinar komen nog meer voorbeelden uit verschillende hoeken voorbij die als inspiratie dienen.

Het webinar is gratis en is in navolging van de uitgebreide uitzendingen van Kickstart Trends, die tweemaal per jaar worden gegeven. Het volgende webinar Kickstart Trends Autumn/Winter 2023-2024 vindt plaats op donderdag 15 september en duurt twee uur.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster