Vorige

Graduation Show Design Academy Eindhoven

Beeld
DAE

Zaterdag 22 oktober opent de Graduation Show 2022 haar deuren voor het grote publiek. Dit jaar verzorgen de afgestudeerden van Design Academy Eindhoven (DAE) naast de show ook een afwisselend live programma, waarin ze nieuwe manieren verkennen om met de bezoekers van Dutch Design Week (DDW) over hun werk te communiceren.

De studenten die dit jaar afstuderen betreden een wereld die steeds meer wordt verbonden door nieuwe platforms en communicatietechnologieën. In dit medialandschap zal de manier waarop ze hun werk bespreken en presenteren een belangrijke rol spelen in hoe ze hun ontwerpen zichtbaar maken. De uiteenlopende contexten, fascinaties en bezorgdheden die de 211 Bachelor- en Masterprojecten gemeen hebben, worden besproken, bediscussieerd en getoond in een reeks van live formats in The Arena, Arena Radio en The Stage.

Nieuwe locatie

De Graduation Show 2022 vindt dit jaar van 22-30 oktober plaats op een nieuwe locatie: de Microtuin, Professor Doctor Dorgelolaan 2 (noordzijde Eindhoven Centraal Station). De expositie is op zaterdag 22 oktober geopend van 13.00-18.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 18.00 uur. Tijdens DDW zijn op meer dan honderd locaties in Eindhoven presentaties van ontwerpers te zien. Tickets kunnen online gekocht worden via DDW; bij de Graduation Show 2022 in het Microtuingebouw; en bij diverse andere locaties in Eindhoven, zoals het Klokgebouw, de Microlab Hall, Fuutlaan, het Van Abbemuseum en Sectie-C.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster