Vorige

Einde aan ClockOnline en KPS Sales

Beeld
Clock Online

Marco Stolze beëindigt het digitale verkoopkanaal voor planten en bloemen ClockOnline. Ook komt er een eind aan KPS Sales. Stolze maakt de overstap naar Royal FloraHolland. Daar gaat hij de dealmaking op Floriday verder ontwikkelen.

Marco Stolze wordt bij RFH nieuwe Business Owner ‘Floriday Direct bieden’. De veiling verwacht dat met zijn komst het aansluiten van kopers en kwekers op Floriday een extra impuls krijgt. De veiling kan ‘Floriday Direct bieden’ en de ‘Landelijke klok’ verder door ontwikkelen.

Stolze ontwikkelde de afgelopen jaren Clock Online. Dit was een digitaal platform waarop handelaren op tweemaal daags op een veilingklok planten en bloemen konden kopen of in klokvoorverkoop. De aankopen kregen ze een dag later afgeleverd. ClockOnline is eind oktober 2022 gestopt.

Clockonline startte in 2017. Vorig jaar maakten zo’n 250 klanten gebruik van ClockOnline, 600 kwekers plaatsten aanbod voor de online klok. Stolze runde tevens KPS Sales. Ook dat stopt. 700 kwekers waren daarbij aangesloten en 300 kopers maakten gebruik van deze webshop. In mei 2021 gaf Stolze nog aan beide platformen uit te willen rollen en dat daar technische aanpassingen nodig voor zijn. „De plannen staan in de steigers. We groeien uit onze voegen, mede door de reuring in de markt”, zei Stolze destijds.

(Later meer.)  

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster