Vorige

Doop Feyenoordrode lelie ’Shinji Ono’

Beeld
Lily Promotion Japan

Op 20 juni 2024 werd op de Nederlandse ambassade in Tokyo de lelie ‘Shinji Ono’ gedoopt door de oud-voetballer. Ono speelde een aantal jaren bij de Nederlandse eredivisieclub Feyenoord. De LA-hybride ‘Shinji Ono’ werd in 2022 door Gebr. Vletter & den Haan geregistreerd. Vanwege de covidpandemie was het niet eerder mogelijk om de lelie door Ono te laten dopen.

De lelie is rood van kleur. Rood vertegenwoordigt de kleuren van drie clubteams waar Ono voor speelde: Urawa Reds, Feyenoord en Hokkaido Consadole Sapporo. In zijn toespraak vertelde ambassadeur Gilles Beschoor Plug dat de kleur rood het charisma, de kracht en energie vertegenwoordigt die het voetbalspel van Ono kenmerkten.

Shinji Ono.

Onlangs beëindigde Shinji Ono zijn 26-jarige carrière als topvoetballer. Zijn nieuwe rol is het versterken van de banden tussen Nederland en Japan, banden die hun 425-jarig jubileum volgend jaar markeren. In zijn toespraak verklaarde Ono: „Ik hoop dat mensen over de hele wereld de lelie ‘Shinji Ono’ zullen gaan waarderen, en ik zal blijven genieten van het spelen van voetbal en mijn best doen om de vreugde van het voetbalspel aan zoveel mogelijk mensen over te brengen!”. Na de doop werden er door Ono en ambassadeur Gilles Beschoor leliebollen geplant. De verkoop van de ‘Shinji Ono’ lelies start volgend jaar.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster