Vorige

David van Mechelen herbenoemd als CFO Royal FloraHolland

Beeld
Royal FloraHolland

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland en CFO David van Mechelen zijn een tweede termijn van vier jaar overeengekomen. De benoeming van directieleden van Royal FloraHolland gebeurt steeds voor een termijn van maximaal vier jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. De directie van Royal FloraHolland bestaat uit de CEO en CFO.

‘De RvC is blij dat David heeft ingestemd met contractverlening. De huidige energiecrisis brengt veel onzekerheden met zich mee. Juist nu is continuïteit in de leiding van Royal FloraHolland zeer gewenst. In deze turbulente tijden brengt de combinatie van de uitvoering van de strategie met een degelijk financieel beleid een grote verantwoordelijkheid met zich mee. David heeft in zijn eerste termijn bewezen dat het bij hem in goede handen is, met oog voor het belang van de sector’, aldus Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen.

Fundamentele keuzes

David van Mechelen is op zijn beurt blij met het in hem gestelde vertrouwen. ‘De energiecrisis raakt de sector heel hard. Kwekers stoppen of lassen een teeltpauze in vanwege de voor hen veel te hoge energieprijzen. Dat is ongekend. Dit raakt niet alleen onze kwekers, maar ook RFH. We staan allemaal voor fundamentele keuzes met het oog op de toekomst. Daarbij kunnen wij steunen op een solide fundament waaraan we de afgelopen jaren intern hebben gewerkt. Daardoor zijn we in staat om te blijven investeren. Ik ben er trots op mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige en belangrijke coöperatie en sector voor Nederland.’

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster