Vorige

Chrysantenchallenge voor Olympische Spelen

Beeld
Concept Factory

Nederlandse chrysantenkwekers lanceren vanuit de collectieve promotiecampagne ’Just Chrysanthemum For the Win’ een challenge onder Europese bloemisten. Het thema is Olympische Spelen, met als doel hiervoor een extra verkoopkans te creëren voor bloemisten.

Bloemen horen bij bijzondere gelegenheden en ook zeker bij sport. Ze brengen kleur, geluk, helpen successen te vieren en bieden troost bij tegenslagen. De chrysant is met haar diverse kleuren en vormen en de symboliek van geluksbode geschikt voor bloemwerk rondom sportevenementen.

Podium

Via internationale platformen, waaronder Fusion Flowers en groothandelaren als Agora in Frankrijk, worden bloemisten uitgedaagd aan de slag te gaan met chrysanten rondom het thema Olympische Spelen. Deze challenge is onderdeel van de promotiecampagne ’Just Chrysanthemum For the Win’ van Stichting Chryson. De campagne is ervoor om de chrysant onder de aandacht te brengen bij bloemisten.

Samenwerking

Stichting Chryson, een vereniging van chrysantenkwekers en -veredelaars, Is een samenwerking aangegaan met l’École Nationale des Fleuristes de Paris; een bloemistenschool uit Parijs. De studenten kregen de opdracht om een aantal sportieve creaties te maken. Van de decoratie van de etalage tot de toonbank en corsages voor teamleden, arrangementen die verschillende sporten uitbeelden en kampioensboeketten. De creaties zijn verwerkt in een inspiratieboek.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster