Vorige

Chrysanten handboek voor 32.000 Europese bloemisten

Stichting Chryson heeft een handboek ontwikkeld om bloemisten te informeren over het brede sortiment snijchrysanten van Nederlandse bodem. Het promotiecollectief deed dit omdat veel vakbeurzen en bloemistenevents (weer) niet doorgaan. Ze wil bloemisten nu via het handboek inspireren en verleiden met het brede chrysantenassortiment.

Het chrysanten handboek bevat het volledige Nederlandse chrysantenassortiment, gesorteerd op kleur. Er zijn 32.000 exemplaren gedrukt. Ze worden de komende weken rechtstreeks verstuurd naar 6.000 Duitse bloemisten, 5.000 Britse bloemisten en 3.600 bloemisten in Nederland en België. In Polen en Rusland worden respectievelijk 12.000 en 5.000 exemplaren verspreid onder bloemisten, bloemistenscholen en lokale groothandelaren.

Chryson-voorzitter Jan van Ruyven overhandigde donderdag 20 januari de eerste exemplaren aan de chrysanteninkopers van OZ-Hami. In 2021 was dit handelsbedrijf de grootste chrysantenleverancier voor de vakhandel. Ook overige exporteurs zullen op korte termijn de handboeken ontvangen.

De chrysanteninkopers Jan Koolhaas, Henk-Jan Stolker en Patrick Rapmund (vlnr.) van OZ-Hami ontvingen de eerste chrysanten handboeken uit handen van Chryson voorzitter Jan van Ruyven.

Nieuwsgierig naar het handboek? Klik hier voor de digitale versies. Ook zijn de handboeken op te vragen bij brigitte@conceptfactory.eu

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster