Vorige

Bunnik Plants is Nederlandse finalist International Grower of the Year Awards 2022

Beeld
AIPH

Kamerplantenkwekerij Bunnik Plants uit Bleiswijk maakt als enige Nederlandse sierteler kans om International Grower of the Year 2022 te worden. De uitreiking van de Award vindt plaats op 14 juni op vakbeurs GreenTech .

Negen finalisten over de hele wereld maken kans om International Grower of the Year te worden en de Gold Rose te ontvangen van de internationale siertelersvereniging AIPH. De jury selecteerde bedrijven op economische prestaties, innovatie, marktinzicht, duurzaamheid en personeelszaken. Naast de hoofdprijs maken de finalisten kans op goud, zilver of brons in vier categorieën: Snijbloemen en Bollen, Planten en Bomen, Jonge Planten en Duurzaamheid.

Dit jaar is er voor het eerst ook een speciale prijs voor jongeren, de Young International Grower of the Year Award. De genomineerden zijn jongeren van 25 tot en met 40 jaar die de Pro Manager Mastercourse van Jungle Talks volgen. Zij pitchen hun ondernemersideeën tijdens GreenTech aan de jury.

Eerste editie sinds corona

De uitreiking van de International Grower of the Year Awards en de Young International Grower of the Year Award stonden op de planning tijdens IPM Essen afgelopen januari, maar die kon vanwege coronamaatregelen niet doorgaan. In 2021 vond ook geen awardceremonie plaats. De laatste keer was in 2020 met een winnaar uit Nederland: kweker en veredelaar Anthura uit Bleiswijk.

Lees hier wie welke acht internationale finalisten er net als potplantenkwekerij Bunnik Plants uit Bleiswijk genomineerd zijn voor de AIPHInternational Grower of the Year Awards 2022.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster