Vorige

Groothandels verhuizen naar nieuwe duurzame panden

Beeld
Broekhof

Broekhof verhuist dinsdag 13 december naar een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein Greenpark in Aalsmeer. Het nieuwe pand, genaamd Virgo, bestaat uit 20.000 m2 magazijn en 1.700 m2 kantoor. Eyecatcher is de daktuin die volgens het bedrijf aansluit bij het groene en duurzame karakter van de organisatie. En begin 2023 verhuist Pottery Pots vanuit Aalsmeer naar een spiksplinternieuw pand in Hazerswoude-Dorp.

De verhuizing naar Virgo betreft de magazijnen en de kantoren van Broekhof aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout en aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer. Die twee kantoren zijn vanaf 13 december gesloten. De Broekhof showroom aan de Turfstekerstraat 37 blijft nog open en verhuist later naar een nieuwe locatie. De andere Nederlandse vestigingen van Broekhof in Rijnsburg, Den Hoorn en Honselersdijk gaan niet verhuizen. De telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Ruimtetekort

Broekhof en Dillewijn Zwapak zijn onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen werd gevonden in Virgo Aalsmeer. Om de krachten te bundelen integreren de afzonderlijke bedrijfsnamen stap voor stap in één herkenbare naam: Paardekooper. Het is de bedoeling dat deze naam de komende maanden steeds meer zichtbaar gaat worden.

Pottery Pots naar het Groene Hart

Pottery Pots gaat begin 2023 na acht jaar Aalsmeer verruilen voor Hazerswoude-Dorp. De groothandel laat hier een geheel nieuw energieneutraal pand bouwen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van een hybride nieuw pand van beton en houten balken Met meer dan honderd zonnepanelen en het gebruik van een warmtepomp wordt het pand geheel energieneutraal. Ook de nieuwe showtuin van Pottery Pots wordt ecologisch aangelegd.

Het pand bestaat uit een kantoor van 700 m2 verdeeld over twee verdiepingen en een showroom met shop-in-shopconcept van 1400 m2 op een mezzanine (tussenverdieping) boven het magazijn van 7600 m2.

Het nieuwe pand van Pottery Pots.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster