Vorige

Breeding Accel gezamenlijk op IPM Essen

Op IPM Essen, dat plaats vindt van 23 tot en met 26 januari, krijgt de samenwerking van Breeding Accel een extra dimensie. Veredelaars KP Holland, Interplant Roses, Schoneveld Breeding, Sion Young Plants en Royal Van Zanten presenteren in Essen gezamenlijk hun assortiment.

Peter van de Pol, woordvoerder van Breeding Accel, is enthousiast over de samenwerking: „Door gezamenlijk op een stand te staan, bundelen we ook onze commerciële krachten en creëren we een aantrekkelijke one-stop-shop voor onze ketenpartners waar zij de laatste innovaties in onze genetica kunnen zien en beoordelen.”

Samenwerken met fruitveredelaar

Breeding Accel vertegenwoordigt een samenwerking tussen zes veredelaars. Behalve de vijf genoemde sierteeltbedrijven, maakt ook Fresh Forward met veredeling in appel en aardbei, deel uit van de samenwerking. Peter van de Pol: „Dankzij onze samenwerking hebben we de afgelopen jaren onze veredelingscyclus kunnen versnellen. Dit resulteert in sterke genetica en een eerdere introductie van onze producten. Bovendien wisselen we ook veel kennis uit op het vlak van human resource management, weefselkweek, vermeerdering en verkoop. Door deze samenwerking boeken we op meerdere bedrijfsprocessen vooruitgang wat uiteindelijk ten goede komt aan onze klanten, door levering van sterker en vitaal uitgangsmateriaal.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster