Vorige

Bollenacademie: ‘deel je kennisbehoefte’

Beeld
Bollenacademie

Om beter te kunnen inspelen op de opleidingsbehoeften binnen de bloembollensector, start de Bollenacademie een onderzoek naar scholingsbehoeften. Het bestuur van de Bollenacademie nodigt ondernemers daarom uit om een vragenlijst in te vullen.

De vragenlijst is hier terug te vinden en kost een paar minuten om in te vullen. Je hebt tot 30 juni de tijd om je kennisbehoefte te delen via de link.

Rianne van der Hulst, voorzitter van de Bollenacademie: „De vragenlijst is ontworpen om inzicht te krijgen in welke kennis er gevraagd wordt. Dit stelt ons in staat om gerichte en relevante materialen te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze sector.”

Wat de Bollenacademie doet

De Bollenacademie is een schakel om kennis aan te laten sluiten bij de praktijkbehoefte en beschikbaar en toegankelijk te maken. Daarnaast zorgt de Bollenacademie voor voeding van de onderwijsinstellingen met relevante informatie op verschillende niveaus (mbo, hbo en eventueel universiteit), scholieren en zij-instromers. Zodat (potentieel) personeel in de bloembollensector voldoende geschoold is en blijft.

Het bestuur van de Bollenacademie bestaat uit de volgende partners: Yuverta, VONK, InHolland, Wageningen University & Research, Royal Anthos en de KAVB.

Meer informatie over de Bollenacademie is te vinden op bollenacademie.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met Rianne van der Hulst (voorzitter van de Bollenacademie) via vanderhulst@kavb.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster