Vorige

Boek: Toveren met bollen en vaste planten

Beeld
HL Books

Bij Uitgeverij HL Books verschijnt op 13 oktober het boek Bollenwijzer van Jacqueline van der Kloet. ‘Jacqueline is de ultieme deskundige op dit gebied en wil graag iedereen enthousiast maken voor deze cadeautjes van de natuur. En dan hebben we het niet alleen over de tulp, maar over alle bollen – van het vroegste sneeuwklokje tot de herfsttijloos en het alpenviooltje’, aldus de uitgeverij.

In heldere korte hoofdstukken neemt Jacqueline van der Kloet enthousiast de beginnende en ervaren tuinier aan de hand mee, en laat ze zien dat het echt niet zoveel werk is om jaar in jaar uit de ‘gewone’ beplanting op een fantastische manier aan te vullen. Alles komt aan bod, van de techniek van het planten en het benodigde gereedschap tot de beste combinaties met andere bollen en vaste planten en de juiste standplaats.

Floriade 2022

De auteur is een veelgevraagde tuin- en landschapsarchitect. Ze is onder meer lid van het team dat verantwoordelijk is voor de beplanting van de Floriade 2022. Haar werk is in binnen- en buitenland te zien, onder meer in Lurie Park Chicago en Huis ten Bosch Nagasaki. Ze heeft diverse boeken op haar naam staan die ook in andere talen zijn verschenen.

Jacqueline van der Kloet | Bollenwijzer – Toveren met bollen en vaste planten | ISBN 978 90 5615 928 3 | gebonden, 240 pagina’s | €25

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster