Vorige

Bloemisterij wordt dikker, tweewekelijks en meer online

Tekst

In 2022 voert Vakblad voor de Bloemisterij een aantal wijzigingen door. Het blad krijgt meer pagina’s per editie en komt voortaan tweewekelijks uit. Tevens krijgen abonnees vanaf 2 januari toegang tot het PlatformBloem.

Het digitale PlatformBloem biedt doorlopend extra informatie, ook trends en consumenteninfo uit Bloem&Blad, eveneens van uitgeverij Hortipoint. Video’s, podcasts en samenwerkingen met partners gaan ook onderdeel zijn van de vakinformatie. Alles overzichtelijk op één plek, waardoor abonnees altijd kunnen beschikken over belangrijke en actuele kennis.

Het papieren Vakblad blijft. En het wordt dikker, 56 pagina’s, met elke maand een special. Na 76 jaar stapt Vakblad voor de Bloemisterij, als laatste vakblad in Nederland, af van de wekelijkse verschijning. Directeur Meme Bartels van Hortipoint: „Uit onlangs uitgevoerd onderzoek blijkt dat onze lezers graag digitaal toegang willen hebben tot artikelen. Dat is verklaarbaar. We maken allemaal steeds meer gebruik van online services en betaalde digitale diensten. Daarnaast zijn de veranderingen nodig om de continuïteit van het Vakblad ook in de toekomst te garanderen. Het is belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Wij willen de besten zijn in ons vakgebied.”

Meer informatie over de aanstaande veranderingen en ambities van het Vakblad voor de Bloemisterij zijn deze week te lezen in het blad. Online is dat artikel uit editie 46 te vinden via mijnbloemisterij.nl

Het PlatformBloem is nog niet klaar, daarom hier ter indicatie PlatformGroen van de vakbladen Tuin&Landschap en De Boomkwekerij, twee andere titels van uitgeverij Hortipoint.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster